top of page
241491892_819812225374044_631439096621394531_n.jpeg

Fotterapi 

257A4681.jpg

Fotterapi

Ønsker du å forebygge fotplager, eller har du problemer med føttene? Kontakt oss i dag, så gir vi deg en time – enten det er i vår klinikk eller i komforten av ditt eget hjem, med våre praktiske hjemmebesøk.

Fotbehandling: 850,-

Fotterapeutforbundet-logo.png

Alle priser er inkl. mva

 

Er fotterapi og fotpleie det samme?

 

Fotterapi og fotpleie er to forskjellige behandlingstilbud for føttene, men de to begrepene blir ofte forvekslet. Fotpleie omfatter velvære og omsorg for føttene, mens en fotterapeut har et fokus på forebygging og behandling av fotorelaterte lidelser.

Som fotterapeut jobber vi målrettet med å behandle symptomer på føttene. Dette inkluderer forebygging og behandling av lidelser som påvirker huden, neglene, skjellet og musklene i føttene. Vi behandler for eksempel liktorner, fotvorter, soppinfeksjoner i huden og neglene. Vi kan også avdekke feilstillinger i føttene, og behandle smerter i muskler og skjelett.

Fotterapeuter er spesialister på fotorelaterte problemstillinger og kan hjelpe med å forbedre og opprettholde fothelsen. De har omfattende kunnskap om fotens anatomi og funksjon, og vet hvordan føttene påvirker resten av kroppen. En fotterapeut kan også gi råd om korrekt sko, løpesko og innleggssåle, og de har ofte en bred kunnskap om ortopedisk utstyr og tilpasninger.

Fotpleie, på den annen side, fokuserer mer på velvære og renhold for føttene. Dette inkluderer pedikyr, behandlinger for tørr hud, massasje for å lindre smerter og ubehag, og generell fotpleie. Fotpleiere har ikke den samme omfattende kunnskapen om fotrelaterte lidelser og sykdommer som fotterapeuter, men de kan tilby lindrende og avslappende behandlinger for føttene.

Sammenlignet med fotpleie, gir fotterapi en mer grundig og målrettet behandling for fotrelaterte lidelser. Hvis du har fotrelaterte symptomer eller plager, vil det derfor være lurt å konsultere en fotterapeut.

Hjemmebesøk:

Vi tilbyr også hjemmebesøk i Drammen/Mjøndalen-området! Våre dedikerte fotterapeut står klar til å gi deg profesjonell fotterapi og omsorg, rett i ditt eget hjem. Ta kontakt for å planlegge ditt personlige hjemmebesøk og opplev førsteklasses fotbehandling uten å forlate komforten av ditt eget hjem.

Vår kompetanse
- din trygghet

 

  • En fotterapeut har en 3 årig helsefaglig utdanning med autorisasjon.

  • Dersom du har fotplager, bør du oppsøke en fotterapeut for hjelp og veiledning.

  • Det anbefales for diabetikere, hjerte- og karsykdom å oppsøke en fotterapeut innemellom.

bottom of page